Snekker/Tømrer avd.

Snekker og tømrer avdelingen i TAG BYGG KOMPETANSE AS består av 18 pålitelige ansatte med høy kompetanse og lang relevant erfaring

En stor del av våre ansatte utfører prosjekter hos våre faste samarbeidspartnere

Vi har et tett samarbeid med våre kunder og tilpasser oss kundens behov for et langvarig samarbeid.
Våre snekkere og tømrere er fagfolk som utfører reparasjoner og bygger nytt. De kan utføre en rekke oppgaver, for eksempel:

 • Bygging av hus, garasjer og andre bygninger
 • Reparasjon av tak, vegger og vinduer
 • Installasjon av dører og vinduer
 • Bygging av møbler og andre tremøbler
 • Montering av kjøkken og bad
 • Renovering av boliger og andre lokaler

Trenger du hjelp med et prosjekt eller ønsker å etablere et samarbeid?

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Kontakt oss
 • Vi er meget fornøyd

  Bendler Bygg AS bruker TAG BYGG KOMPETANSE AS ved Tadeusz Grabowski som vår rådgiver og kontrollør ved oppføring av Haki stillas over fem meter. Vi har også brukt ham som instruktør når vi har kurset våre ansatte i montering av stillas opp til 9 meter. Bendler Bygg AS er meget fornøyd med TAG Bygg Kompetanse AS. Grabowski er dyktig, nøyaktig og har fokus på sikkerhet. Vi er trygge på at vi oppfyller myndighetskravene til stillasmontering når vi bruker TAG BYGG KOMPETANSE AS.

  David Bendler - Daglig Leder, Bendler Bygg AS - 27/05/2021
 • Holder alle sikkerhetsstandarder

  Knu Bygg og Renovering AS er veldig fornøyd med TAG BYGG KOMPETANSE AS. Han holder alle sikkerhetsstandarder. Grabowski er dyktig og nøyaktig. Dette er en person som jeg gjerne vil anbefale for fremtiden.

  Krzysztof Nurzynski - Knu Bygg og Renovering AS - 27/05/2021
 • Vil fortsette å bruke Tagg Bygg AS

  Vi har benyttet TAG BYGG KOMPETANSE AS til å kurse våre ansatte tidligere, og vi anser TAG BYGG KOMPETANSE AS v/ Tadeusz Grabowski som en ryddig og profesjonell aktør som tilfredsstiller våre behov. Steen Lund AS og Ditt Mannskap AS vil fortsette bruke TAG BYGG KOMPETANSE AS ved senere anledninger da vi er godt fornøyd med produktet de leverer.

  Slawomir Sordyl - Avdelings leder, Steen Lund AS - 27/05/2021
 • Er veldig fornøyd :)

  Jeg trengte lift kurs til malere og det hastet! TAG BYGG KOMPETANSE AS ordnet dette raskt og effektivt for mer, er veldig fornøyd :)

  Petter Nygaard- Avdelingsleder, Stor Oslo A-Personell - 27/05/2021
 • Kunnskapsrike, pålitelige, løsningsorienterte og hyggelige

  Mitt firma har gjennomført flere kurs hos TAG BYGG KOMPETANSE AS og erfaringene har kun vært gode. Kunnskapsrike, pålitelige, løsningsorienterte og hyggelige kursholdere, som kan anbefales.

  Øyvind Jansen - Øyvind Jansen AS - 27/05/2021

Referanseprosjekter

© TAG Bygg Kompetanse AS
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram