Bemanning

TAG Bygg Kompetanse AS er et bemannings- og rekrutteringsselskap som driver utleie av arbeidskraft innen bygg og anlegg. TAG Bygg Kompetanse AS er i tillegg et sertifisert opplæringssenter og tilbyr flere ulike sikkerhetskurs til byggebransjen.

Innen bemanning har vi våre hovedfagfelt: betongarbeidere og tømrere, men vi kan også bistå med andre fagarbeidere som for eksempel sveisere, jernbindere og blikkenslagere ved behov. Vi arbeider i hovedsak på næringsbygg, sykehus, skoler, leiligheter, eneboliger, kontorer, større eiendomsprosjekter eller skipsverft.

 

For oss i TAG Bygg Kompetanse AS er kvalitet viktig på alle områder.

Vi ønsker å være en trygg samarbeidspartner som kundene våre har sterk tillitt til. 

Vi utdanner arbeidere slik at de kan arbeide selvstendig og på ulike prosjekter på kort tid. 

 

Sikkerhet og trygghet er viktig for oss!

Innen bemanning har vi gode og erfarne arbeidere, som blir godt tilpasset prosjektene og arbeidet, slik at kunden blir mest mulig fornøyd. I forhold til bemanning sørger vi også for at alle våre ansatte har gode arbeidsavtaler og ivaretar den ansatte med godt arbeidstøy, riktig verktøy, bolig og transport. 

TAG Bygg Kompetanse AS har også etablert en strukturert rekruttering av nye ansatte med grundig bakgrunnssjekk av både kvalifikasjoner og referanser.

 

Noen grunner til å velge oss:

  • Vi leverer kvalitet i alle ledd
  • Vi leverer kvalifisert personell på kort varsel
  • Vi reduserer dine kostnader og sørger for raskere gjennomføring
  • Vi er fleksible i forhold til gjennomføring og størrelse på prosjekter
© TAG Bygg Kompetanse AS
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram