Bemanning

TAG BYGG KOMPETANSE AS har en egen bemannings- og rekrutteringsavdeling som driver utleie av arbeidskraft innen bygg og anlegg. Innen bemanning har vi våre hovedfagfelt: betongarbeidere og tømrere/snekkere.

Vi kan også , bistå med andre fagarbeidere, som eksempelvis murere, flisleggere, sveisere, jernbindere og blikkenslagere ved behov. Våre ansatte arbeider i hovedsak på næringsbygg, sykehus, skoler, leiligheter, eneboliger, kontorer, større eiendomsprosjekter eller skipsverft.

For oss i TAG BYGG KOMPETANSE AS er kvalitet viktig på alle områder.

Vi ønsker å være en trygg samarbeidspartner som kundene våre har sterk tillit til. Ved å tilby fagkurs og opplæring av høy kvalitet, kan arbeidere utføre arbeid selvstendig og på ulike prosjekter innen kort tid.


Noen grunner til at kunder velger oss:

  • Leverer kvalitet i alle ledd
  • Leverer kvalifisert personell på kort varsel
  • Reduserer dine kostnader og sørger for raskere gjennomføring
  • Fleksible i forhold til gjennomføring og størrelse på prosjekter

Sikkerhet og trygghet er viktig for oss!

Innen bemanning har vi gode og erfarne arbeidere, som blir godt tilpasset prosjektene og arbeidet, slik at kunden blir mest mulig fornøyd. I forhold til bemanning sørger vi også for at alle våre ansatte har gode arbeidsavtaler og at vi ivaretar ansatte med godt arbeidstøy, riktig verktøy, bolig og transport.

TAG BYGG KOMPETANSE AS har også etablert en strukturert rekrutteringsprosess av nye ansatte med grundig bakgrunnssjekk av både kvalifikasjoner og referanser.

Kontakt oss
© TAG Bygg Kompetanse AS
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram