Varme arbeider

Forsikringsselskapene i Norge kraver om at alle som utfører varme arbeider innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider. Sertifiseringen er gyldig i 5 år. Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Varme arbeider omfatter bruk av åpen flamme, varmlufts-, sveise-, skjære-, og/eller slipeutstyr.

TAG Bygg Kompetanse AS har derfor gleden av å tilby dere kurs i varme arbeider med det formål å sertifisere alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om dette. Kurset er tilpasset kravene fra forsikringsbransjen, og gjennomføres av godkjente instruktører med evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte. I tillegg til norsk, kan vi også tilby polsk/engelskspråklige kurs på forespørsel. Opplæringen omfatter en innføring i varme arbeider som brannårsak, og nødvendige sikkerhetstiltak under utførelse av varme arbeid.

 

Følgende emner blir bl.a. gjennomgått:

- Varme arbeider som brannårsak

- Brannteori

- Brann og brannslukking

- Valg av slukkemidler

- Aktuelle lover, forskrifter og regler

- Sikkerhetstiltak før, under og etter arbeid

- Førstehjelp ved brannskader

 

Pris 2 200 kr

Bestill kurs
© TAG Bygg Kompetanse AS
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram