Dette sier våre fornøyde kunder om oss!

Vi er meget fornøyd

Bendler Bygg AS bruker TAG Bygg Kompetanse AS ved Tadeusz Grabowski som vår rådgiver og kontrollør ved oppførsing av Haki stillas over fem meter. Vi har også brukt ham som instruktør når vi har kurset våre ansatte i montering av stillas opp til 9 meter. Bendler Bygg AS er meget fornøyd med TAG Bygg Kompetanse AS. Grabowski er dyktig, nøyaktig og har fokus på sikkerhet. Vi er trygge på at vi oppfyller myndighetskravene til stillasmontering når vi bruker TAG Bygg Kompetanse AS.

David Bendler - Daglig Leder, Bendler Bygg AS - 27/05/2021

Holder alle sikkerhetsstandarder

Knu Bygg og Renovering AS er veldig fornøyd med TAG Bygg Kompetanse AS. Han holder alle sikkerhetsstandarder. Grabowski er dyktig og nøyaktig. Dette er en person som jeg gjerne vil anbefale for fremtiden

Krzysztof Nurzynski - Knu Bygg og Renovering AS - 27/05/2021

Vil fortsette å bruke Tagg Bygg AS

Vi har benyttet Tagg Bygg AS til å kurse våre ansatte tidligere, og vi anser TAG Bygg Kompetanse AS v/ Tadeusz Grabowski som en ryddig og profesjonell aktør som tilfredsstiller våre behov. Steen Lund AS og Ditt Mannskap AS vil fortsette bruke TAG Bygg Kompetanse AS ved senere anledninger da vi er godt fornøyd med produktet de leverer.

Slawomir Sordyl - Avdelings leder, Steen Lund AS - 27/05/2021

Er veldig fornøyd :)

Jeg trengte lift kurs til malere og det hastet! TAG Bygg Kompetanse AS ordnet dette raskt og effektivt for mer, er veldig fornøyd :)

Petter Nygaard- Avdelingsleder, Stor Oslo A-Personell - 27/05/2021

Kunnskapsrike, pålitlige, løsningsorienterte og hyggelige

Mitt firma har gjennomført flere kurs hos TAG Bygg Kompetanse AS og erfaringene har kun vært gode. Kunnskapsrike, pålitlige, løsningsorienterte og hyggelige kursholdere, som kan anbefales.

Øyvind Jansen - Øyvind Jansen AS - 27/05/2021

Bildegalleri

Her kan du se bilder på noen av våre prosjekter vi har jobbet med.

Følg oss gjerne på Facebook 

Hjemmeside opprettet av